Deputetja që zhvillon betejën për shqiptarët pa nënshtetësi

Deputetja e Aleancës për Shqiptarët ka zhvilluar një betejë të fuqishme me sistemin në mbrojtje të lirive dhe të drejtave themelore të shqiptarëve në Maqedoni. Falë angazhimit të saj, qindra mijëra shqiptarë, pa nënshtetësi, pa dokumente, pa sigurime shëndetësore dhe pa asnjë të drejtë tani janë qytetarë të barabartë. Ajo…

FRI – KUMANOVË FILLOI ME CIKLIN E LIGJËRATAVE

Forumi Rinor Islam – Dega Kumanovë filloi sonte me ligjëratën e parë të ciklit të ligjëratave dyjavore. Ligjërues në takimin e parë ishte hoxhë Fevzi Musliu, ish-kryetar i Forumit Rinor Islam. Ai trajtoi temën: “I riu i lidhur me Zotin”. Temë kjo që ai trajtoi duke shtjelluar sfidat e të…

Zhdukja e 14-vjeçares: “Kuriri” – ky shpifës i madh!

Si spekuloi portali “Kurir” lidhur me rastin e vajzës, e cila tashmë tri ditë është e zhdukur? Në cilat burime u thirr ky portal dhe pse pas një kohe të shkurtër e përgënjeshtroi veten? Çfarë thotë nëna e vajzës 14-vjeçare lidhur me spekulimet dhe dezinformatat në media? Si iu lajmërua…

TAKIM PUNE NDËRMJET FSPIMV-SË DHE FSSHRMV-SË

TAKIM PUNE NDËRMJET FSPIMV-SË DHE FSSHRMV-SË Sot, në Fondin e Sigurimit Shëndetësor të Republikës së Maqedonisë, drejtori i Fondit të SPIMV-së Arsim Hasani mori pjesë në një takim pune me drejtorët e FSSH-së Magdalena Grashlovska dhe Asaf Abduramani. Në takim u diskutua për zgjidhjen e problemeve në disa njësi rajonale…

1 2 3 195