Politikanët shqiptarë në Maqedoni kanë filluar t’i nxehin “dahiret”

Shkruan: Muhamer Pajaziti

Politikanët shqiptarë në Maqedoni kanë filluar t’i nxehin “dahiret”.

Mos u habitni kur t’i dëgjoni premtimet për President shqiptar;
Kryeministër shqiptar;
Parlament bikameral apo dydhomësh;
Asociacion të Komunave Shqiptare…

Sapo të mbarojnë zgjedhjet, këto ide dhe premtime do t’i merr era e do të zhduken si fluska sapuni.

Militantët në fillim do të nxehen me debate të ashpra nëpër oda e kafene, pastaj do të ftohen dhe përballen me realitetin e hidhur.

Kështu vazhdon ky avaz dhe kjo pa vetëdije politike e kombëtare tek shqiptarët në Maqedoni.