Mexhiti sot në Opajë, a po shtrihet Lëvizja Demokratike edhe në komunën e Likovës?

Sot, në fshatin Opajë të komunës së Likovës do të qëndrojë Izet Mexhiti, kryetar i Lëvizjes Demokratike. Lajmin e ka bërë të ditur Herolind Sakipi, i cili para pak ditësh iu bashkua kësaj Lëvizje, përcjell Open-TV.

Takimi do të fillojë në orën 19:00.

“Të nderuar shok, miq dhe familjar,

“Kam nderin të ju ftoj sot në një bashkbisedim vëllazëror me kryetarin e Lëvizjes Demokratike z. Izet Mexhiti në fshatin Opajë ora 19:00. Pjesëmarrja juaj do na nderojë”, ka shkruar Herolind Sakipi.