Hovenier njofton për angazhimin e Këshilltares për Çështje Publike: Do ta shihni atë teksa thellojmë parneritetin me popullin kosovarAutori: Gazeta inFokus


12:31 | 28 August 2023

Ambasadori amerikan në Prishtinë, Jeffrey Hovenier ka njoftuar për arritjen e Jennifer Lawson, këshilltares e cila do të merret specifikisht me iniciativat e diplomacisë publike.

Hovenier shkroi në rrjetin social Twitter se pret me padurim ta shohë punën e Lawson.

“Ju lutem m’u bashkangjitni për ta mirëpritur në Kosovë Këshilltaren për Çështje Publike, Jennifer Lawson! Pres me padurim udhëheqjen e Jennifer-it me iniciativat tona të diplomacisë publike”, shkroi Hovenier.

“Unë jam i sigurt se do ta shihni atë jashtë dhe aty teksa ekipi ynë vazhdon ta thellojë partneritetin tonë të fortë me popullin kosovar”, shtoi ambasadori amerikan.