Elgit Doda futet mes dramës së Dafinës dhe Ledrit: Kërkoj ndjesë publike…

Elgit Doda futet mes dramës së Dafinës dhe Ledrit: Kërkoj ndjesë publike…


Rozë


Gazeta Express

27/08/2023 7:56

Dafina Zeqiri dhe Ledri Vula kanë nisur një dramë në rrjete sociale për një rresht kënge. E gjitha nisi prej vargjeve “t’i kam dhon krejt, ama sot m’ke lon (prapë) vetëm”, të cilat janë në njëjta në këngën e Dafinës “Si Mua” dhe Ledrit “E keni dit”.

E pas thumbave dhe deklaratave të shumta në rrjet, së fundmi
ka ardhur dhe reagimi i Elgit Dodës i cili është bashkëpunëtor në këngën e
Dafinës dhe prodhues i këngës së Ledrit.

Elgiti tha se ndjen përgjegjësi për të sqaruar të gjithë
zhurmën e shkaktuar dhe kërkon falje publike që ka përdorur të njëjtin varg në
të dyja këngët.

“Kam mbi 10 vite në këtë tregun tonë të muzikës. Kam bërë
shumë këngë dhe shumë tekste. Sot dua të flas për një rast që ka ndodhur këtë
verë; bëhet fjalë për 2 këngë të prodhuara nga unë. “E keni dit”, Romeo, Ledri
dhe Klementi dhe “Si mua”, kënga e Dafinës dhe e imja. Pikë së pari, dua të
them që kënga ime me Dafinën ka mbi 1 vit që është prodhuar me tekst dhe
muzikë, ndërsa kënga tjetër, “E keni dit”, është finalizuar këtë verë dhe
shumica e vijave melodike dhe disa pjesë e tekstete janë bërë nga unë dhe pa
dashur, mund ta kem përsëritur atë pjesë të tekstit që sot po bën një zhurmë
mediatike që unë e shikoj më shumë si marketing për të shfrytëzuar momentin,
asgjë më shumë. Mbaj përgjegjësi të plotë sepse jam unë ai që i kam shkruar ato
2 pjesë të tekstit dhe kërkoj ndjesë publike për këtë gjë të bërë jo
qëllimisht. Faleminderit”.