Ahmeti: Opozita as në ëndrra nuk mund të fitojë

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti, nuk e ka frikë “frontin opozitar”. Në një intervistë për RTK-në, Ahmeti drejtuesit e opozitës i ka quajtur minor.

“Opozita përditë duhet të kërkoj zgjedhje, opozita përditë duhet të thotë që do i fitojë zgjedhjet, por kjo mbetet një ëndërr për ta parë. Koha do e provoj që është vetëm një ëndërr dhe aq të vegjël e minor janë, saqë nuk ju bëjnë ‘derman’ as ëndrrat”, tha Ahmeti.