Xhaferi: Në asnjë moment nuk është shkelur rregullorja e Kuvendit

Kryeparlamentari, Talat Xhaferi sot para mediave tha se rregullorja e Kuvendit nuk është shkelur dhe se momentin që ska shumicë kryetari i Kufendit mund të ndërpres seancën.

“S’kam dal tu përgjigjem partive politike por unë u referohem vetëm rregullores së Kuvendit. Në asnjë moment nuk është shkelur rregullorja e Kuvendit, në rregullore shkruan se seanca mund të ndërpritet nëse s’ka shumicë, këtë mund ta bëjë kryetari i Kuvendit” – tha Talat Xhaferi.