“Po ndiqja një trend TikTok-u”, çfarë deklaroi në gjykatë fansi që gjuajti me telefon Bebe Rexhën

“Po ndiqja një trend TikTok-u”, çfarë deklaroi në gjykatë fansi që gjuajti me telefon Bebe Rexhën


Rozë


Gazeta Express

20/08/2023 14:41

Një video e Bebe Rexhës përfundoi në
titujt e mediave botërore pak muaj më parë kur u godit me një telefon në skenë.

Nicholas Malvagna, i cili e gjuajti,
parashikon se përfundimisht do t’i hiqen të gjitha akuzat penale, tha avokati i
tij, shkruan The New York Post.

Avokati i Nicholas Malvagna, Todd
Spodek, aludoi për një marrëveshje për pranimin e fajësisë që po diskutohej me
prokurorët.


“Në këtë pikë ne nuk kemi marrë asnjë provë për të mbështetur akuzat dhe po
shqyrtojmë të gjitha mocionet përkatëse”,
 tha Spodek pas seancës
së shkurtër dëgjimore.

“Unë parashikoj një zgjidhje
pa gjyq, me të gjitha akuzat penale që përfundimisht të hiqen”,
 tha
avokati.Nicolas
ka deklaruar para gjykatës se ai i ishte nënshtruar një trendi të TikTok-ut, ku
sipas tij fansat ua hedhin telefonat artistëve në skenë, që ata t’i kapin dhe
të bëjnë me ta një fotografi. Ai është akuzuar për sulm, ngacmim të rëndë,
tentativë sulmi dhe ngacmim.

“Është një trend TikTok ku ju
e hidhni telefonin tuaj në skenë, dhe një personazh i famshëm e pret atë dhe
bën një ‘selfie’”,
 u tha Malvagna oficerëve të arrestimit, sipas një prokurori.

 “Mendova se ajo po shikonte në drejtimin tim.
Unë isha rreth dy rreshta mbrapa, por në vend që telefoni im të binte pranë
saj, telefoni im e goditi atë në fytyrë”
, dyshohet se u tha Malvagna
policëve.