Tayna në gjendje jo të mirë shëndetësore

Tayna në gjendje jo të mirë shëndetësore


Rozë


Gazeta Express

19/08/2023 22:18

Tayna ka pasur një verë të ngarkuar me koncerte dhe mbrëmje muzikore.

Krahas fitimeve, kënaqësisë që ofron ky sezon për këngëtarët ështē
padyshim edhe i lodhshëm.

E lodhja sjell edhe probleme shëndetësore.

Kjo si duket i ka ndodhur Taynës, e cila përmes rrjeteve sociale ka
zbuluar se është shtrirë duke marrë serum.

“Thash mos po pshtoj sivjet pa infuzion, po çfart, msyshi live”, ka shkruar Tayna.