Edhe në vikend Policia vazhdon identifikimin e mjeteve të paregjistruara përmes “syrit të tretë”Autori: Gazeta inFokus


17:34 | 19 August 2023

Edhe në fundjavë Policia e Kosovës ka njoftuar se po vazhdon ta bëjë identifikimin e mjeteve të paregjistruara në Kosovë.

Këtë gjë Policia po e bën përmes veturave me pajisje inteligjente “SMART PATROL”.
Policia ka njoftuar se Njësia Mobile me pajisje inteligjente po e bën këtë gjë krahas kontrollit dhe mbikëqyrjes së trafikut në tërë territorin e vendit.

Ky identifikim i mjeteve të paregjistrua po bëhet me qëllim të ofrimit së sigurisë në trafikun rrugor.