Mbi 7 orë pritje në dalje të Kosovës në Merdarë

Shtatë orë e gjysmë janë duke pritur mërgimtarët për të dalë nga Kosova në pikën kufitare në Merdarë.

Radhët për të dalë nga Merdarja tashmë kanë shkuar në tri kilometra, transmeton Telegrafi.

Pritje ka edhe në pikat kufitare Muçibabë dhe te Dheu i Bardhë, deri një orë e gjysmë.