Gjatë ditës dhe natës së fundit në QMK janë raportuar 23 vatra zjarri, dy prej tyre janë ende aktive

Gjatë ditës dhe natës së kaluar janë raportuar 22 zjarre në ambiente të jashtme, njëra prej të cilave është ende aktive në Prilep.

Mëngjesin e sotëm është raportuar për një zjarr të ri në Krivopallankë. Sipas informacioneve të QMK-së, digjej bar i thatë, pyll i degraduar me kërcell të ulët, kashtë të djegur.