Man Utd del me një komunikatë për Greenwood

Man Utd del me një komunikatë për Greenwood


Futboll


Gazeta Express

16/08/2023 17:21

Manchester United e ka lëshuar një komunikatë për media në lidhje me situatën e Mason Greenwood.

Futbollisti tash e një kohë të gjatë nuk ka qenë pjesë e “Djajve të Kuq” pasi ishte në proces gjyqësor.

Man Utd tani ka lëshuar një komunikatë ku tregon se pas heqjes së të gjitha akuzave, Man Utd ka bërë një hetim të plotë të rastit dhe së shpejti do të marrë një vendim për të.

Komunikata e plotë:

Pas heqjes së të gjitha akuzave kundër Mason Greenwood në shkurt 2023, Manchester United ka kryer një hetim të plotë mbi akuzat e bëra kundër tij.Kjo është mbështetur në prova dhe kontekst të gjerë që nuk është në domenin publik, dhe ne kemi dëgjuar nga shumë njerëz me përfshirje të drejtpërdrejtë ose njohuri për rastin.

Gjatë gjithë këtij procesi, mirëqenia dhe perspektiva e viktimës së supozuar ka qenë qendrore për hetimet e klubit dhe ne respektojmë të drejtën e saj për anonimitetin e përjetshëm.

Ne kemi gjithashtu përgjegjësi ndaj Mason si punonjës, si një i ri që është me klubin që në moshën shtatë vjeçare dhe si një baba i ri me një partnere.

Faza e gjetjes së fakteve të hetimit tonë tani ka përfunduar dhe ne jemi në fazat përfundimtare të marrjes së një vendimi për të ardhmen e Mason.

Ndryshe nga spekulimet e mediave, ky vendim ende nuk është marrë dhe aktualisht është objekt i një diskutimi intensiv të brendshëm. Përgjegjësia në fund i takon Kryeshefit Ekzekutiv.

Pasi të merret, vendimi do t’u komunikohet dhe shpjegohet palëve të interesuara të brendshme dhe të jashtme të klubit.

Ky ka qenë një rast i vështirë për të gjithë ata që lidhen me Manchester United dhe ne i kuptojmë opinionet e forta që ai ka provokuar bazuar në provat e pjesshme në domenin publik. Ne kërkojmë durim ndërsa punojmë nëpër fazat përfundimtare të këtij procesi të shqyrtuar me kujdes.