Hapni sytë mirë! Nëse jeni një nga këto shenja, sot mund të gjeni dashurinë

Hapni sytë mirë! Nëse jeni një nga këto shenja, sot mund të gjeni dashurinë


Rozë


Gazeta Express

16/08/2023 14:37

Hëna dhe Virgjëresha komplotojnë sot për të mbushur jetën tonë me
dashuri, dhe kjo është edhe më shumë për tre shenjat e mëposhtme, të
cilat kanë më shumë gjasa të takojnë gjysmën e tyre tjetër.

Demi

Shumë herë e keni mashtruar veten, duke u përpjekur ta bindni se nuk
besoni në dashurinë e vërtetë dhe duke u kënaqur me këdo që është në
dispozicion në atë kohë, por pa qenë vërtet i lumtur. Kjo nuk do të
thotë domosdoshmërisht se jeni penduar për zgjedhjet tuaja të
deritanishme, por që sot mund të zbuloni se çfarë do të thotë në të
vërtetë dashuria, përballë një të njohuri të ri apo të vjetër që do të
kuptoni se do të thotë gjithçka për ju.

Luani

Ndihesh sikur ka shumë kohë që ke gjetur gjysmën tjetër, por që
atëherë ndjenjat janë zbehur dhe je përpjekur të mbushësh zemrën si
filxhani i Hirushes me fytyra të ndryshme që të dalin përpara. Por nëse
ndiheni sikur keni qenë në një rënie të përhershme që atëherë, ose më
keq, keni ngecur në një pus të thellë, është koha që jeta juaj të
ndryshojë, me yjet që bëjnë magjinë e tyre dhe ndoshta do ta sjellin
princin në pragun tuaj. Po, ajo që po jetoni nuk është e kaluara juaj
ndoshta e idealizuar, por jeta juaj e re.

Virgjëresha

Ju mund të mos jeni të sigurt nëse keni gjetur gjysmën tjetër ose
nëse thjesht i keni ulur pritshmëritë tuaja shumë të ulëta. Por në
realitet sot do ju ndodhë diçka magjike, sepse do të përqafoni të
kuptuarit se personi që keni pranë nuk është perfekt, asgjë veçse, por
ai është i duhuri për ju. Do ta ndieni më fort se kurrë se po bëni
zgjedhjen më të mirë dhe do t’i lejoni vetes ta lëshoni dashurinë, pa
mendime të dyta, pa zërin tuaj të brendshëm kritik që ju mundon, pa
ngritjet e zërit të përsosmërisë.