155 shoferë të sanksionuar në Shkup, 34 për shpejtësi tej normave të lejuara

Sektori i Punëve të Brendshme të Shkupit dje (14.08.2023) ka vazhduar me kontrollet në zonën e komunikacionit.
Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 155 masa, nga të cilat 34 sanksione për drejtim mjeti mbi shpejtësinë e lejuar, 14 masa për drejtim mjeti pa patentë shofer, gjashtë sanksione për kundërvajtje nga drejtuesit e motoçikletave.

Janë vendosur nëntë masa për përdorimin e celularit gjatë drejtimit të automjetit, katër sanksione për kalimin e sinjalit të mbyllur (drita e kuqe)…

Kontrollet e trafikut do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta.