Sonte mbahet koncerti i Capital T, ai tregon se çfarë nuk guxoni të merrni me vete

Sonte mbahet koncerti i Capital T, ai tregon se çfarë nuk guxoni të merrni me vete


Rozë


Gazeta Express

11/08/2023 12:30

Disa artikuj dhe gjësende janë të ndaluara në koncerte për të garantuar sigurinë dhe kënaqësinë e të gjithë të pranishmëve.

Këto kufizime ndihmojnë në parandalimin e rreziqeve, ndërprerjeve dhe
konflikteve të mundshme, duke krijuar një mjedis pozitiv dhe të sigurt
për të gjithë për të shijuar muzikën dhe ngjarjen.

Për këtë arsye, nje koncert i një dimensioni kaq masiv si ky i
Capital T, ka edhe disa rregulla që duhet ndjekur për të garantuar
sigurinë e të gjithëve.

Me anë të një postimi Capital T ka njoftuar të gjithë ndjekësit në hollësi për gjësendet e ndaluara në koncert.

“Pajisje profesionale të regjistrimit (kamera & mikrofonë)
GoPros, Tabletë, Selfie Sticks, Fishekzjarre, Lazera, Armë, Thika,
Spreja, çadra, pije, shishe bosh, Ushqime, Backpacks, Valixhe, Zinxhirë,
Kunja, Rollerka, Skateboards, Scootera, Biçikleta, Helmeta, Kafshë”,
janë të ndaluara t’i merrni me vete gjatë kohës sa jeni në koncert.

Gjithashtu, e lejuar që të keni me vete janë vetëm çantat e vogla maximumi 30 cm.