Arrestime në Shkup, është ndaluar një person pjesë e grupit kriminal që ka kryer vjedhje të rëndë

Pas ndërmarrjes së masave dhe aktiviteteve operative, zyrtarët policorë nga SPB Shkup zbuluan një grup kriminal i cili më 25.07.2023 në një banesë në rrugën “Lovçenska” ka kryer një vjedhje të rëndë, gjatë së cilës është marrë një kasafortë. Gjegjësisht, pas marrjes së masave është konstatuar se me përdorimin e forcës dhe mjeteve të përshtatshme kanë hyrë në banesë dhe kanë kryer veprën penale.

Pas konsultimit me prokurorin publik dhe pas marrjes së urdhëresës gjyqësore, është kryer bastisje në disa lokacione në zonën e Çairit dhe Nikishtanit, Shkup, ku janë gjetur sende që kanë të bëjnë me veprën e kryer. Njëkohësisht A.M.(24) nga Nikishtani është privuar nga liria, ndërsa për personat e tjerë që kanë kryer veprën janë lëshuar njoftime. Pas dokumentimit të plotë të të gjitha provave, ndaj personave do të bëhet kallëzim penal për krim të kryer nga neni 236 i Kodit Penal.