Hiti i parë nga Nexho, këngëtari 16 vjeçar vjen me projektin e mrekullueshëm

Me tekst dhe muzikë nga Nurteel dhe videoklip nga Adriatik Asllani, këngëtari i ri Nexho vjen me projektin e tij të titulluar “Luje, luje”. Një këngë ritmike me të cilën këngëtari dëshiron të kap suksesin në skenën muzikore shqiptare. Me prejardhje nga Kërçova, Nexho fillimisht kishte emigruar me familjen në Itali, më pas në SHBA e për tu rikthyer dhe vendosur përfundimisht për të jetuar dhe vepruar në Zvicër. Djaloshi 16 vjeçar ndonëse me projektin e parë, ka vendosur që të hyjë tregut muzikor me shumë seriozitet. Projekti i tij i parë i publikuar vetëm pak ditë më parë në Arkiva Shqip, është pëlqyer nga publiku shqiptar.