Kërkesa e pazakontë që Beyoncé ka në çdo koncert

Kërkesa e pazakontë që Beyoncé ka në çdo koncert


Rozë


Gazeta Express

04/08/2023 19:44

Beyoncé e forcoi reputacionin e saj të divës duke kërkuar që promovuesit e koncerteve të turneut të saj të Rilindjes t’i ofrojnë asaj një artikull veçanërisht të çuditshëm.

41-vjeçarja Queen B, e cila është në turne me vajzën e saj Blue Ivy, ka kërkuar që ky artikull jashtëzakonisht i çuditshëm t’i shtohet kompletit të saj të turneut dhe ekipi i saj duhet të sigurojë që ajo ta mbajë atë me vete në të gjitha koncertet, për t’u siguruar që ajo është e lumtur.