Çiftet që flenë në dhoma të ndara përmirësojnë marrëdhënien e tyre

Çiftet që flenë në dhoma të ndara përmirësojnë marrëdhënien e tyre


Shqiperi


Gazeta Express

29/07/2023 12:56

Çiftet që lëvizin në dhoma të ndara mund të hyjnë në “fillimin e një marrëdhënieje të re”, sipas Russell Foster, profesor i neuroshkencës cirkadiane në Universitetin e Oksfordit dhe drejtor i Laboratorit të Oftalmologjisë Nuffield. Sipas tij gjumi në dhoma të ndara për shkak të një partneri që gërhet mund të përmirësojë marrëdhëniet e njerëzve në vend që të shënojë fundin.

Sipas tij kjo zgjedhje nuk ka pse të bëhet vetëm sepse njëri partner gërhet por mund të praktikohet si një alternative për të fjetur më mirë edhe kur ke një partner që fle shumë vonë ose që zgjohet shumë herët dhe për rezultat keni mospërputhje me oraret.

/Gazeta Express