MPB: 121 gjoba në Shkup, 35 për vozitje të shpejtë

Sektori i Punëve të Brendshme të Shkupit dje (28.07.2023) ka vazhduar me kontrollet e shtuara në trafik, kështu që vetëm në territorin e Shkupit janë shqiptuar gjithsej 121 masa, ndër të cilat 35 për drejtim mjeti mbi shpejtësinë e lejuar, nëntë masa për përdorim të celularit gjatë drejtimit të automjetit, tre sanksione për kundërvajtje nga drejtuesit e motoçikletave…

Nga MPB-ja njoftojnë se kontrollet do të vazhdojnë edhe në muajt në vijim, andaj apelojnë tek qytetarët që të respektojnë rregullat dhe e komunikacionit për të rritur sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta.