2 gushti, ditë jo pune për të gjithë qytetarët

2 gushti (e mërkurë), do të jetë ditë jo pune për të gjithë qytetarët në RMV. Kështu njoftojnë nga Ministria e Punës dhe Politikës Sociale (MPPS), prej ku thonë se do të shënohet Dita e Republikës.

“Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njofton se në pajtim me Ligjin për festa në RMV, 2 Gushti (e mërkurë) – Dita e Republikës është ditë jo-pune për të gjithë qytetarët e RMV-së. MPPS ua uron të gjithë qytetarëve Ditën e Republikës”, thuhet në njoftimin e MPPS-së.