10 gjërat e pabesueshme që qentë mund t’i kuptojnë para se të ndodhin

10 gjërat e pabesueshme që qentë mund t’i kuptojnë para se të ndodhin


Shqiperi


Gazeta Express

25/07/2023 20:09

Me dëgjimin e tyre të mrekullueshëm dhe hundën nuhatëse inteligjente, qentë mund t’i ndjejnë me zgjuarsi gjërat përpara se të ndodhin. 

Sipas Rover.com, mbi tre të katërtat e britanikëve (83%) besojnë se qeni i tyre mund të lexojë mendjen e tyre. Ndërkohë, 65% e kanë lënë qenin e tyre të vendosë diçka për ta për shkak të intuitës së tyre të besueshme, me më shumë se një e katërta (28%) që thonë se miqtë e tyre me gëzof janë më intuitivë se miqtë e tyre.

Qentë janë të njohur për shqisat e forta – nga shqisat e tyre të pabesueshme të nuhatjes deri te dëgjimi i tyre i ndjeshëm.

Ashtu si njerëzit, qentë janë individë dhe kështu mënyra se si ata i shprehin emocionet e tyre dhe se si ata transmetojnë atë që u thonë shqisat e tyre ndryshon nga qeni në qen dhe rrethanë në rrethanë!

10 gjërat që qentë mund t’i kuptojnë para se të ndodhin

  1. Moti (26%)
  2. Diçka e mirë do të ndodhë (22%)
  3. Diçka e keqe do të ndodhë(22%)
  4. Një sëmundje (19%)
  5. Shtatzënia (19%)
  6. Një partner i papërshtatshëm (14%)
  7. Gjinia e fëmijës së palindur (10%)
  8. Një rezultat sportiv (9%)
  9. Një propozim martese (7%)
  10. Një ofertë e re pune (7%)

/Gazeta Express