169 gjoba në Shkup, 82 për tejkalim të shpejtësisë

Sektori i Punëve të Brendshme (SPB) Shkup dje (23.07.2023) ka vazhduar me kontrollet e shtuara në trafik, kështu që vetëm në territorin e Shkupit janë shqiptuar gjithsej 169 gjoba dhe atë: 82 për tejkalim të shpejtësisë, 18 masa për drejtim mjeti pa patentë shoferi, 25 sanksione për drejtim mjeti nën ndikimin e alkoolit.

Sipas raportit të MPB-së janë shqiptuar dhe 6 gjoba për kalim në semafor të kuq, gjashtë sanksione për vozitësit fillestar…

Nga MPB-ja njoftojnë se kontrollet do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Andaj apelojnë tek qytetarët që të respektojnë në mënyrë që të rrisin sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta.