Intervistë me liderin e VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski

Kryetari i VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski në intervistë për Alsat ka folur për zhvillimet e fundit në vend. Ai ka thënë se VMRO-DPMNE 100% nuk do të mbështesë ndryshimet kushtetuese në këtë formë siç janë dorëzuar nga Qeveria. Mickoski tha se për çdo ditë marrin informata dhe dokumente të reja të cilat shfaqin dyshime serioze për krime të reja të kreut të BDI-së. Mickoski tha se informatat të cilat ai i ka, tregojnë se fronti i paralajmëruar i opozitës shqiptare do të fitojë rezultate të shkëlqyeshme në zgjedhjet e ardhshme parlamentare.

Intervistoi: Mefail Ismaili