GRUBI: Këshilli i Përgjithshëm i BDI solli vendime të rëndësishme në mbledhjen e sotme

Këshilli i Përgjithshëm i BDI solli vendime të rëndësishme në mbledhjen e sotme.

Uroj Bujar Osmanin për marrjen e përgjegjësisë si nënkryetar i familjes sonë politike, Arta Bilali Zendeli si anëtare e kryesisë dhe Sekretare për Mundësi të Barabarta, Bekim Nezirin dhe Ilir Hasanin, anëtarë të kryesise qëndrore si dhe Ekrem Bunjakun, anëtar i këshillit mbikqyrës të kryesisë.

Ndërsa, analiza mbi synimet e qendrës hibride politike ekonomike me agjendë anti barazi shpalosi të dhëna shqetësuese për një mendësi homogjene monoetnike në funksion të qeverisjes oligarkike me institucionet e shtetit.

Megjithatë, fati i vendit dhe i qytetarëve në duart e Ali Ahmetit mbetët i sigurt dhe në rrugë të drejtë.