Gjobiten 168 shoferë në Shkup, 48 për tejkalim të shpejtësisë

Sektori për Punë të Brendshme (SPB) Shkup edhe gjatë ditës së djeshme (22.07.2023) ka vazhduar me kontrolle të shtuara në trafik, kështu që vetëm në territorin e Shkupit janë shqiptuar gjithsej 168 gjoba, nga të cilat: 48 për tejkalim të shpejtësisë, 13 masa për drejtim mjeti pa patentë shoferi, 13 sanksione për drejtim mjeti nën ndikimin e alkoolit.

Sipas MPB-së janë shqiptuar dhe tetë masa për mosvënien e rripit të sigurimit, shtatë sanksione për përdorimin e celularit dhe pesë sanksione për kalim në semafor të kuq. /Alsat.mk