MPB me detaje për djegien e veturës së zëvendëskryeministrit, Artan Grubit

MPB ka konfirmuar se në rrugën Strumiçka në Shkup është djegur një automjet. Që është vetura private e Artan Grubit por jo në emër të tij.

“Sot (22.07.2023) në SPB Shkup është raportuar se rreth orës 03:30 në rrugën “Strumiçka” ka rënë zjarr në automjetin e pasagjerëve “Audi” me targa të Shkupit, në pronësi dhe parkim të B.L.(35) nga Shkupi. Zjarri është shuar, nuk ka të lënduar, ndërsa kontroll është kryer nga ekipi inspektues i SPB Shkup”, thuhet në njoftimin e Ministrisë për Punë të Brendshme.