Nusja prish dasmën pasi zbulon mesazhet te turpshme ne telefonin e burrit

Nusja prish dasmën pasi zbulon mesazhet te turpshme ne telefonin e burrit


Fun


Gazeta Express

20/07/2023 1:17

Nusja zbulon ditën e dasmës mesazhet qe
burri i saj e tradhtonte. Edhe pse ishte dita e tyre me e bukur burri e saj
shkruante mesazhe me një femër tjetër.

Ajo ishte duke u bere gati për te dal nga
dhoma e gjumit ku papritur dëgjon zilen e mesazhit ne celularin e bashkëshortit
te saj.

Pasi ajo u afrua dhe e pa telefonin e burrit
te saj u habit nga biseda qe kishte ber ai me nje femer tjetër.

Çifti kishte bashke gjashte vite dhe donte qe
ketë lidhje ta kurorëzonin me dasme por ky mesazh ndryshoi gjithçka.

Gruaja mendoj se mesazhi ishte një urim për
çiftin por me poshtë pa bisedat e turpshme qe burri i saj bënte me një tjetër.

Një mesazh ishte se ata po planifikonin një
arratisje së bashku, dhe ai i kishte thënë gjithashtu gruas, për të cilën ajo
shpjegoi se dukej saktësisht e kundërta e saj, se ai “nuk kishte pasur kurrë më
parë këtë lloj lidhjeje”.

Gruaja shpërthen ne lot dhe largon te ftuarit
nga dasma dhe fillon te zihet me burrin e saj dita e me e bukur e jetës u kthye
ne një ngjare tragjike për të