Gani Gërmia: S’po më jep kush nuse, se jam hi n’gjynah me pleqtë

Gani Gërmia: S’po më jep kush nuse, se jam hi n’gjynah me pleqtë


Rozë


Gazeta Express

18/07/2023 14:16

Jo shpeshherë flet për jetën e tij personali. Mirëpo, për “Era Verë” në T7, Visar Dërmaku dha disa informata sa i përket kësaj.

Ndër të tjera, ai tregon edhe për momentet intime të tij. Ai aktualisht nuk është në lidhje dashurie, dhe për këtë fajëson të moshuarit.

“S’po më jep kurrkush nuse se jam hi n’gjynah me pleq”, shtoi ai.

Më shumë nga kjo intervistë, mund të shihni në videon e mëposhtme.