Nesër temperatura deri në 36 gradë Celsius

Sipas njoftimit, temperaturat do të lëvizin ndërmjet 33 dhe 36 gradë Celsius.

“Të dielën mot kryesisht me diell dhe me vapë. Në fushat termike parashihen rritje kryesisht në vlerat e temperatrave maksimale. Minimalet do të lëvizin ndërmjet 15-18 gradë Celsius, ndërsa maksimalet e ditës parashihen të lëvizin ndërmjet 33-36 grad Celsius”.

“Minimalet do të lëvizin ndërmjet 15-18 gradë Celsius, ndërsa maksimalet e ditës parashihen të lëvizin ndërmjet 33-36 gradë Celsius”, thuhet në njoftimin e IHMK-së.