Këto 4 shenja të horoskopit ndahen gjithmonë

Këto 4 shenja të horoskopit ndahen gjithmonë


Fun


Gazeta Express

13/07/2023 21:51

Këto janë katër shenja që nuk mund të
“sakrifikojnë” lirinë dhe individualitetin e tyre, ose thjesht nuk funksionojnë
në marrëdhënie ku nënkuptohet një kompromis i caktuar.

Disa shenja të zodiakut nuk janë të prirura
për monogami dhe kanë shumë më shumë gjasa të përfundojnë të divorcuar. Bëhet
fjalë për këto katër shenja që nuk mund të “sakrifikojnë” lirinë dhe
individualitetin e tyre, ose thjesht nuk funksionojnë në marrëdhënie ku
nënkuptohet një kompromis i caktuar. Prandaj kur nuk u pëlqen, nuk ngurrojnë të
largohen.

Luani

Luanët janë shumë egoistë dhe presin besnikëri
dhe përkushtim të plotë nga partnerët e tyre. Ata nuk e tolerojnë tradhtinë apo
asnjë lloj tradhtie dhe nuk do hezitojnë të ftohin menjëherë marrëdhënien me
një person të dashur.

Dashi

Dashi janë shumë romantikë dhe kur janë të
dashuruar, do bëjnë gjithçka. Megjithatë, e kanë shumë të vështirë të durojnë
kur pala tjetër është më e ftohtë dhe e kanë të vështirë të kuptojnë personazhe
të ndryshëm nga të tyret. Ata besojnë se partneri i tyre duhet të jetë i gatshëm
të bëjë gjithçka që ata bëjnë dhe pikërisht atëherë kur ata do të donin. Nëse
nuk e marrin, ata janë gati të largohen dhe të mos telefonojnë më.

Binjakët

Binjakët largohen në momentin që nuk janë të
kënaqur me mënyrën se si komunikojnë me partnerin. Ata janë në kërkim të dikujt
që do t’i plotësojë dhe në një situatë kur kuptojnë se ndryshojnë në disa
çështje dhe mendime me partnerin, bëjnë një vijë.

Shigjetari

Shigjetarët dëshirojnë lirinë sepse kanë një
shpirt aventuresk. Kjo është arsyeja pse ata e kanë të vështirë t’i
përkushtohen një personi dhe të qëndrojnë në atë marrëdhënie gjatë gjithë jetës
së tyre. Monogamia është vërtet e vështirë për ta, prandaj janë shumë të prirur
ndaj ndarjeve dhe divorceve.