Sherifi: Kurti nuk e dorëzon Mimozën, pasi dikur i vjen radha edhe atijAutori: Gazeta inFokus


14:44 | 12 July 2023

Bilall Sherifi ka Nisma për Kosovën, ka thënë se Kurti nuk është si liderët e tjerë, që kur kapeshin në flagrancë vartësit e tyre, ata i largonin.

Ai përmes një postimi në Facebook, ka thënë se Kurti e mirë se nëse fillon t’i dorëzojë vartësit e tij, sikur Mimoza Kusari, dikur i vjen radha edhe atij.

Ai shton se nuk ka pritur e as nuk pret që Kurti ta dorëzojë Mimozën, pasi duke e mbrojtur atë e mbron veten dhe partinë e tij.

Postimi i tij i plotë:

Albin kurti nuk është sikur liderët tjerë që sa herë kapeshin në flagrancë vartësit e tyre ata i largonin, duke besuar se, duke i sakrifikuar ata, do të shpëtonin veten e tyre. Albin Kurti e di mirë që nëse fillon t’i dorëzojë vartësit që i bëjnë shërbime të tilla sikur ky i Mimoza Kusarit dikur i vjen rradha edhe atij!

Prandaj, as nuk kam pritur dhe as nuk pres që ai të dorëzojë Mimozën, sepse duke mbrojtë Mimozën ai mbronë veten dhe partinë e tij!