Në pritje të bebit numër 2, Besi dhe Xhensila zbulojnë gjininë e fëmijës (VIDEO)

Në pritje të bebit numër 2, Besi dhe Xhensila zbulojnë gjininë e fëmijës (VIDEO)


Rozë


Gazeta Express

12/07/2023 21:41

Ndonëse u përfol gjatë në rrjet së është shtatzënë për herë të dytë, Xhensila Myrtezaj gjatë gjithë kohës insistoi ta mohonte, deri sot.

Ditën e sotme me një video për ditëlindjen e pestë të vajzës së saj Ajka, ajo konfirmoi edhe lajmin se do të bëhet nënë sërish.

Të gjitha lajmet e mira për sot. Po gjatë festës së ditëlindjes së Ajkës, Besi dhe Xhensila kanë zbuluar edhe gjininë e fëmijës së dytë.

Dyshja do të bëhen më një djalë këtë herë.

/Gazeta Express