“Islami më largoi nga rruga e haramit”, Shkendije Mujaj tregon se çka pa kur ishte në koma

“Islami më largoi nga rruga e haramit”, Shkendije Mujaj tregon se çka pa kur ishte në koma


Rozë


Gazeta Express

12/07/2023 18:44

U rikthye në vendlindjen e saj pas tri vitesh për ta
kremtuar një nga festat e saj të preferuara, Kurban Bajramin.  Dhe pikërisht atëkohë, Shkëndije Mujaj i
befasoi të gjithë duke u shfaqur krejtësisht ndryshe, me mbulesë.

Gjithçka sipas saj, nisi nga një ëndërr që ajo pa kur
ishte në gjendje kome.

Ajo në këtë intervistë për T7 foli edhe ‘botën’ tjetër.

“E kam pa me syt e mi, është një mrekulli”, u shpreh ajo.

Mujaj vazhdoi këtë rrëfim duke thënë se feja islame i
ndihmoi të luftojë me vetën për ta përballuar më lehtë vdekjen e nënës së saj.

Video në linkun më poshtë.