Lëvizja BESA uron presidentin Erdogan

Lëvizja BESA uron presidentin e Turqisë për rizgjedhjen në krye te shtetit. Populli turk me rizgjedhjen e Erdoganit edhe një herë dëshmoj kulturë të lartë demokratike dhe votoi për vazhdimësinë e zhvillimit ekonomik dhe realizimit të projekteve gjigande të nisura kohë më parë.

Nga sot bashkëpunimi me Turqinë do të thellohet edhe me shumë duke përforcuar lidhjet dhe miqësine tradicionale.

Lëvizja BESA
28.05.2023