Afrim Gashi i AAA, i uron fitoren presidentit Erdogan

Fitorja e Presidentit të Republikës së Turqisë, Rexhep Taip Erdogan, e realizuar në një proces plotësisht demokratik, flet jo vetëm për pjekurinë politike e demokratike të popullit turk, por edhe për mirënjohjen që kanë qytetarët e Turqisë për qeverisjen e deritanishme të tij.

E shfrytëzoj këtë rast, që – si shqiptar, si kryetar i Alternativës dhe si mik i Turqisë – t’ia uroj Presidentit Erdogan këtë fitore, duke i dëshiruar punë të suksesshme në mandatin e ardhshëm.

Mbetem me shpresë se kjo fitore do të prodhojë bashkëpunim, projekte e miqësi edhe për vendet tona, por edhe për kombin tonë.

Urime!