Kuvend, votohen ligjet për ndërtimin e korridoreve 8 dhe 10D

Kuvendi ka miratuar ligjet për ndërtimin e korridoreve 8 dhe 10d, të cilët ishin propozuar me flamur evropian dhe me procedurë të shkurtuar, raporton SHENJA. Për ligjet votuan 62 deputetë.

Koordinatori i grupit parlamentar të VMRO-DPMNE-së, nga foltorja e kuvendit para se deputetët të votojnë për pakon e ligjeve tha se deputetët e VMRO-së do të votojnë kundër.

Më parë edhe deputeti i VMRO-Popullores, Lupço Ballkovski, të cilët janë pjesë e qeverisë kishte

Kundër pakos së ligjeve votoi edhe deputetja Maja Moraçanin nga RDM.

 

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif