Këto shenja të horoskopit nuk i festojnë arritjet e tyre

Këto shenja të horoskopit nuk i festojnë arritjet e tyre


Fun


Gazeta Express

26/05/2023 23:01

Nëse mburrja për sukseset tuaja nuk është
stili juaj, atëherë ka mundësi që t’i përkisni një prej shenjave më poshtë, që
do t’ju përshkruajmë, e cila mund të karakterizohet si më e relaksuara dhe më
me këmbët në tokë e zodiakut.

Kjo nuk do të thotë se nuk kanë fare ego,
thjesht gëzohen, pa zhurmë dhe pa festuar.

Gaforrja

Gaforret e dhembshura janë edukuese dhe të
sjellshme nga natyra, por ata nuk kanë nevojë të shfaqin apo të pranojnë
lëvdata publike në mënyrë që të ndihen mirë për kontributin e tyre në botë.
Ndonëse është gjithmonë bukur të jesh i njohur, Gaforret preferojnë të
“fluturojnë nën radar”. Nëse arritjet e tyre bien në sy të njerëzve të tjerë,
ata gjithashtu mund të ndihen në siklet. Si një shenjë e sunduar nga Hëna,
është e natyrshme që ai të ndihet më rehat vetëm duke qenë vetvetja në… hije,
jashtë vëmendjes. Gjithashtu, Gaforret dihet se janë të ndjeshëm ndaj ndjenjave
dhe anktheve të njerëzve të tjerë, ndaj mburrja nuk u përshtatet atyre. Empatia
e tyre e pakufishme i mban ata të përulur dhe të vendosur në çdo situatë.

Virgjëresha

Kjo shenjë përfaqësohet nga një vajzë e
virgjër dhe lidhja e saj me pastërtinë dhe modestinë është e njohur. Pra, nuk
është çudi që është një nga shenjat më të përulura. Virgjëreshat zakonisht kanë
një neveri ndaj çdo gjëje që bie në sy ose e tepruar dhe nuk i duron dot
sharjet. Ata janë njerëz të sofistikuar dhe preferojnë t’i mbajnë gjërat të
thjeshta, të nënvlerësuara dhe sa më afër renditjes natyrore të gjërave. Në
fakt, ata kanë më shumë gjasa të minimizojnë arritjet e tyre sesa të mburren me
to. Pra, është e kotë të provosh lajka me këtë shenjë të vërtetë, jo modeste
dhe kaq të arsyeshme. Virgjëreshat janë altruiste, plotësisht të orientuara
drejt shërbimit dhe zakonisht mbeten të vendosura, pavarësisht sa të suksesshëm
janë.

Bricjapi

Bricjapët sigurisht që ndihen shumë krenarë
për arritjet e tyre, por rrallëherë e lënë suksesin që t’u “marrë mendjen”.
Këta punëtorë shumë të vështirë e dinë se çfarë duhet për të ndërtuar diçka nga
themeli. Është një shenjë lidershipi, por edhe tokësore, kështu që edhe kur
arrin majat, mban një këndvështrim me këmbë në tokë për jetën, pavarësisht nga
lartësitë që ka pushtuar. Kjo ka kuptim, pasi Bricjapët sundohen nga Saturni,
planeti i lidhur me mësimet e jetës dhe durimin. Ky argumentim i ndikimit
kozmik të Saturnit i bën Bricjapët realistët e vërtetë të zodiakut. Ata mund të
kenë dinamizëm dhe ambicie, por aftësia e tyre për të qëndruar të përulur është
një nga tiparet e tyre kryesore, e cila përfundimisht i ndihmon ata të arrijnë
qëllimet e tyre.