Shenjat e horoskopit që e kanë sarkazmën gjuhë të dytë

Shenjat e horoskopit që e kanë sarkazmën gjuhë të dytë


Fun


Gazeta Express

26/05/2023 2:46

Akrepi

Jo të gjithë mund ta kuptojnë sensin e tyre të
humorit. Mund të përmbajë një konotacion mjaft më të thellë që nuk është
qesharak për të tjerët, është i pazakontë dhe ndonjëherë i errët. Megjithatë,
njerëzit që e kuptojnë këtë mënyrë argëtimi i adhurojnë Akrepat dhe qeshin me
ta derisa të qajnë!

Ata janë shumë të fshehtë dhe e konsiderojnë
sarkazmën një armë të fuqishme. Akrepat shpesh e dinë që e teprojnë dhe me një
deklaratë sarkastike godasin aty ku dhemb më shumë.

Shigjetari

Shigjetari konsiderohet si një nga shenjat më
të relaksuara të horoskopit. Ai është gjithmonë i gatshëm për një shaka,
sidomos në llogari të tij, por shpesh e di që shkon shumë larg.

Shumica i konsiderojnë vërejtjet e tyre të
mprehta për të kaluar kufirin e shijes së mirë, por ata kurrë nuk kanë qëllime
të këqija. Vetëm se ndonjëherë nuk dinë të ndalojnë në kohë dhe u pëlqen të
përdorin sarkazmën kur dikush i pengon.

Bricjapi

Bricjapi nuk duket si shakaxhi, por natyra e
tij e ftohtë shpesh di të mashtrojë. Sarkazmën e shfaq më së shumti kur është i
rrëmbyeshëm ose i zemëruar. A ju përgjigjet kaq “lehtë” nuk jeni aspak të
sigurt nëse vërtet donte apo jo diçka të tillë.

Përveç kësaj, Bricjapi beson se duke shtuar
ironinë në diskutim, mund ta qetësojë situatën, ndaj pikërisht për këtë i
pëlqen të përdorë sarkazmën.