Kim Mehmeti: Njeriu vdes jo kur mbulohet me dhe, por atë ditë kur i frikësohet mendimit të vet

Publicisti Kim Mehmeti në emisionin “Intervistë në SHENJA”, tha se njeriu nuk vdes atë ditë kur mbulohet me dhe, por vdes atë ditë kur i frikësohet mendimit të vet, kur ka frikë ta thotë atë që e mendon.

“Dhe ai nuk ekziston më, ai ekziston vetëm fizikisht. Pastaj ne jetojmë në një vend ku shumë çka del edhe jashtë logjikës dhe ku nuk mund ta shpjegosh me standarde që i njejt, që i njeh teoria, logjika e shëndoshë”, tha Kim Mehmeti.

Mehemti tha se atë që e kupton e thotë dhe nuk e heshtë.

“Ka patur gjëra që i kam heshtur por jo pse nuk kam guxuar por pse kamë menduar se nuk duhet të thuhet se mund të jetë e dëmshme në momentin e caktuar të thuhet”, u shpreh më tej Mehmeti.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif