136 gjoba në Shkup, 53 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 153 shkelje të rregullave të trafikut, prej tyre: 53 për tejkalim të shpejtësisë, 12 për ngasje të makinës në gjendje të dehur, 4 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, .

Sipas njoftimit të MPB-së janë shqiptuar dhe 5 gjoba për mosvënien e rripit të sigurisë dhe 5 të tjera për përdorim të telefonit gjatë vozitjes.

MARKETING