Qyteti i Shkupit: Kryeqyteti nuk është në kaos, LSDM do të përgjigjet nëse nuk kërkon falje

Nga Qyteti i Shkupit kanë reaguar në lidhje me deklaratën e LSDM-së. Na vjen keq që ende ka njerëz që mendojnë se një gënjeshtër e thënë 1000 herë do të bëhet e vërtetë, por realiteti politik në Maqedoni i krijuar nga koalicioni LSDM-DPMNE bazohet vetëm në gënjeshtra dhe trillim, thonë nga Qyteti i Shkupit. Ata theksojnë se Qyteti i Shkupit nuk është as i bllokuar dhe as i falimentuar. „Detyrimet aktuale servisohen rregullisht dhe të gjitha projektet realizohen pa pengesa. Sipas tyre Qyteti i Shkupit është i vetmi institucion në Maqedoni që punon me rezultate pozitive përkundër obligimeve politike dhe institucionale. Ndër të tjerat thonë se janë i vetmi institucion që rritën të parët në mënyrë lineare pagat. Vasko Kicevski mund ta konsiderojë këtë njoftim si mohim, të kërkojë falje brenda afatit ligjor dhe të tërheqë atë që ka thënë, në të kundërtën do të duhet të vërtetojë të vërtetën në gjykatë„ thuhet në komunikatën e tyre. /SHENJA/

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif