LIKOVË: Vazhdojnë punimet rreth rindërtimit të rrugës për tek Penda e Likovës (VIDEO)

Kreu i komunës së Likovës, Erkan Arifi, sot përmes një video në rrjetet sociale ka prezantuar rrugën në rindërtim e sipër nga fshati Likovë e deri tek penda e Likovës, raporton Televizioni FESTA.

Kujtojmë se po punohet në zgjerimin e rrugës, kanalizimin fekal e atmosferik, vendosja e skajoreve, si dhe mbjellja e pemëve të reja përgjatë tërë rrugës.

 

Postimi i plotë👇

Me këtë video të rrugës lokale te penda e f.Likovë e cila po punohet pa ndal, ju uroj një të ditë të bukur të gjithve.

Potencoj se punimet janë duke vazhduar ne drejtim te varrezave të f.Likovë dhe uroj në mirkuptimin e banorëve të fshatit 😊

https://fb.watch/kGe1MuEUNV/?mibextid=Nif5oz