Dhunë? Luizi për situatën e bujshme te lavamani: Reagimi i Kiarës nxiti mërzitjen në publik

Dhunë? Luizi për situatën e bujshme te lavamani: Reagimi i Kiarës nxiti mërzitjen në publik


Shqiperi


Gazeta Express

20/05/2023 22:27

Një ndër situatat më të diskutuara në BBV është padyshim kulmi i konfliktit mes Kiarës dhe Luizit kur ky i fundit “në kuadër të lojës” mbylli parnteren e tij në një cep të banjos duke mos e lejojë të dalë.

Ky veprim atë kohë solli ndarjen e përkohshme të çifit dhe u komentua si dhunë nga një pjesë e mirë e publikut.

Ndërkohë Luizi nuk ka ndërruar aspak mendje as pas daljes nga BBV dhe vazhdon të mendojë se nuk kishte asgjë për tu shqetësuar.

“Ishte reagimi i Kiarës ajo që nxiti mërzitjen në publik”, u shpreh ai.