Si ta dini se lidhjes duhet t’i jepni fund?

Si ta dini se lidhjes duhet t’i jepni fund?


Fun


Gazeta Express

19/05/2023 23:18

Ka shumë artikuj të cilët parashihet t’ju
ndihmojnë në përmirësimin dhe shërimin e lidhjes tuaj.

Mirëpo ka shumë pak të tillë që japin këshilla
konkrete se si ta dalloni një lidhje të zymtë, nga e cila duhet të dilni me
shpejtësi.

Përdoruesit e forumit Quora, kanë bërë bashkë
përgjigjet e tyre në pyetjen, “cilat janë shenjat që tregojnë se duhet t’i jepni
fund një lidhjeje?”, shkruan Ekonomia Online.

Ndërsa këto janë përgjigjet e tyre:

Tashmë mund ta imagjinoni jetën tuaj pa ta

Mendoni se jeni person më i mirë pa të

Partneri juaj është neglizhent

Kur gjithmonë jeni në pritje të një PO-je

Kur filloni të ndjeheni më mirë bashkë

Kur e zbuloni tradhtinë e partnerit tuaj

Dhe posaçërisht, kur shpesh e gjeni veten duke
e shtruar këtë pyetje “a duhet t’i jap fund kësaj lidhjeje”?