Shenja më manipuluese e horoskopit dhe tiparet e saj shoqëruese

Shenja më manipuluese e horoskopit dhe tiparet e saj shoqëruese


Fun


Gazeta Express

19/05/2023 23:01

Cila është shenja më manipuluese e
zodiakut?

Siç shkruan astrologu profesionist Fadi
Mazboudi , Akrepi është shenja më manipuluese e horoskopit , sepse “Plutoni dhe
Akrepi janë elementët manipulues “.

Gjëja më manipuluese që bën Akrepi është që të
duket si një gabim i madh të shkosh kundër tyre dhe të kërkosh besnikëri
pavarësisht se çfarë.

Ata duan që ju të besoni se mund t’i humbisni
nga jeta juaj nëse nuk shkoni me ta.

Nuk është ndryshe nga abuzimi emocional dhe
ngacmimi.

Të gjitha sekretet që i keni besuar Akrepit në
të kaluarën mund të mos konsiderohen më konfidenciale dhe mund t’i bëjnë ato
publike nëse jeni në dalje.