Kështu duhet të silleni me një vajzë të turpshme në takim të parë

Kështu duhet të silleni me një vajzë të turpshme në takim të parë


Fun


Gazeta Express

19/05/2023 1:50

Ja si të flisni me një vajzë të turpshme

Njerëzit mendojnë se vajzat e turpshme kanë
një lloj çështjeje komplekse në lidhje me shoqërinë. Problemi është të gjithë supozojmë
se vajzat janë llafazane dhe të gatshme për t’u përfshirë direkt në biseda. Kjo
nuk do të thotë se vajzat e turpshme nuk kanë asgjë për të thënë, në fakt ato
kanë shumë për të thënë, por thjesht ngurrojnë.

Mos jini shumë agresiv.

Investoni kohën dhe bisedën tuaj.

Mos supozoni se ajo nuk është e interesuar.

Mos e barazoni ndrojtjen me vetëvlerësimin e
ulët.

Kur i afroheni asaj, shkoni vetëm.

Bisedat e vogla janë një fillim i mirë.

Përdorni teknologjinë në avantazhin tuaj.

Bëni pyetje të hapura.

Keni gjuhën e trupit të hapur.

Por mos jini tepër të prekshëm.

Jini të qëndrueshëm.

Si e dini nëse ajo ju pëlqen.

Jini të durueshëm.

Lexoni gjuhën e trupit të saj.

Pasqyroni gjuhën e trupit të saj.

Di kur t’i japësh një pushim.