Tha se është më e sigurt në Serbi sesa me shqiptarë, Nita reagon ashpër ndaj Zhakut

Tha se është më e sigurt në Serbi sesa me shqiptarë, Nita reagon ashpër ndaj Zhakut


Shqiperi


Gazeta Express

15/05/2023 8:05

Zhaklin Lekatari është duke qëndruar në Beograd të Serbisë, e duke postuar vazhdimisht pamje nga atje. Që nga momenti i hyrjes së saj në territorin serb, ajo ka qenë aktive, duke postuar fotografi të shumta përfshirë dhe një të flamurit serb, duke shkruar “Mirë se vini”.

Tha se është më e sigurt në Serbi sesa me shqiptarë,

Në një tjetër postim Zhaklina ka shkruar se ndihet e sigurtë ku nuk ka shqiptarë.

E në mesin e të revoltuarve nga ky postim nuk kanë qenë vetëm ndjekësit, por edhe ish-banorë të formatit Big Brother VIP, si Nita Latifi.

“Hipokrizi e gjallë. Marre”, është shprehur ajo sa i përket postimit të Zhaklinës.

Tha se është më e sigurt në Serbi sesa me shqiptarë,