183 gjoba në Shkup, 66 për tejkalim të shpejtësisë

Sektori për Punë të Brendshme-Shkup gjatë ditës së djeshme në Shkup ka regjistruar 183 shkelje të rregullave të trafikut, prej të cilave 66 ishin për tejkalim të shpejtësisë, 11 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 3 gjoba për makina të paregjistruara.
Sipas njoftimit të MPB-së janë shqiptuar dhe 6 masa për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 25 gjoba të tjera për ngasje të makinës në gjendje të dehur dhe një për kalim në të kuqe në semaforë.